Informasjon til våre kunder og eiere vedrørende koronavirus

Nedenfor finner du diverse nyttige linker og informasjon vedrørende hvordan du og din bedrift skal forholde dere til denne krevende situasjonen.

Arbeidslivet står i dag ovenfor de største utfordringene vi har sett i fredstid. Det viktigste i denne innledende fasen er å etterleve rådene fra myndighetene når det gjelder begrensning av smittespredning. Vi vet at mange vil bli syke, og en viktig oppgave for virksomhetene er derfor å sikre daglig drift, tjenester og sårbare funksjoner i bedriften. Nedenfor finner dere diverse nyttige linker og informasjon vedrørende hvordan din bedrift skal forholde dere til denne krevende situasjonen. Vi baserer våre råd på informasjon fra offentlige instanser (slik som folkehelseinstituttet, helsedirektoratet, arbeidstilsynet m.m.).

  • Link til arbeidstilsynet hvor de omtaler tiltak på arbeidsplassen mot koronasmitte, og viser til viktigheten med å risikovurdere mulig smittefare i din virksomhet
  • Plakat om håndvask fra FHI som kan henges opp på arbeidsplassen,
  • Kort og informativ filmsnutt som viser riktig håndvask i praksis (filmen er også lagt inn nedenfor)
  • Link til DSB (direktoratet for sikkerhet og beredskap) hvor de har samlet relevant informasjon relatert til dagens koronasituasjon. På DSB sine sider finner du blant annet en veileder som gir praktiske råd om hvordan virksomheter kan opprettholde produksjonen av varer og tjenester ved alvorlige hendelser som rammer både samfunnet og virksomheten – veileder i kontinuitetplanlegging.

 

Det er også viktig å understreke at dersom dere ønsker bistand til å foreta en risikovurdering må dere gjerne kontakt med oss i Agder Arbeidsmiljø IKS. Vår telefon er betjent, mandag til fredag 09.00-15.00. Daglig leder, Inger-Lise Hognerud er tilgjengelig på telefon og e-post, Inger.Lise.Hognerud@aa-miljo.no / telefon 412 32 737.

 Hopp rett ned til innholdet